Spannende zaken voor je team

Je wilt werken aan een sterker team. Een groep van specialisten die voor hetzelfde doel gaan en die elkaar weten te vinden. Teams kunnen alleen succesvol zijn door goed samen te werken, elkaar te vertrouwen. En door samen te leren van successen en fouten en door eigen verantwoordelijkheid te nemen. Hoe versterk je dit binnen jouw team? Hoe word je samen effectiever en doorbreek je patronen die in de weg zitten?

Voor wie?

Teams die zich willen versterken. Bijvoorbeeld omdat je samen voor uitdagingen of groei staat waar een sterk team van cruciaal belang is, of omdat je als team vast bent komen zitten in ontwikkeling en dat wilt doorbrengen. 

Daarom kiezen mensen voor Bureau voor Spannende Zaken

 • Effectieve ontwikkelprogramma’s, gericht op duurzame groei
 • Praktische en hands-on aanpak: direct aan de slag
 • Ervaren coaches met diverse specialismen
 • Aandacht voor identiteit en zingeving

Werken aan teamontwikkeling met Bureau voor Spannende Zaken

Wat zijn de patronen en specialismen binnen jouw team? Welke kwaliteiten zijn er in het team aanwezig en hoe benut je die optimaal? Waar dragen vaste patronen bij aan het succes van het team en waar aan de ineffectiviteit? Hoe voorkom je dat je als team in dezelfde valkuilen blijft stappen? Hoe zorg je voor blijvende verandering? We gaan in een helder afgebakend project met het team aan de slag en ontdekken zo samen wie welke rol heeft te nemen om de samenwerking als team te verbeteren en tot een succes te maken.

Bij de samenwerkingstraining en teamontwikkelprogramma’s van Bureau voor Spannende Zaken gaan we samen aan de slag. Op maat, gericht op duurzame ontwikkeling en hands-on. Geen testen, geen goede voornemens, maar direct oefenen, ervaren en eigen maken.

Wij zijn ervaren coaches en specialisten in verandering. Wij coachen professionals, leidinggevenden en teams, adviseren organisaties en begeleiden verandertrajecten. Als wat je nu doet niet meer voor je werkt, is er iets anders nodig. Iets nieuws. Iets spannends. Wij werken met die spannende zaken. Omdat we zien dat jij, je team en je organisatie daar mooier van worden.

Hoe werkt het?

Je kunt bij Bureau voor Spannende Zaken terecht voor een (tweedaagse) training, lange termijn ontwikkelprogramma en cultuurveranderingstrajecten.

Waar wil je met jouw team mee aan de slag? In alle programma’s stellen we de teamdoelen vast en brengen we samen in kaart hoe we die kunnen behalen. Omdat we met jullie aan de beste resultaten willen werken, aan duurzame groei.

Waar willen jullie ontwikkeling zien?

 • Beter benutten van de aanwezige kwaliteiten in het team
 • Inzicht in succesvolle en ineffectieve groepspatronen
 • Zicht op en gebruik maken van specialiteiten die in het team aanwezig zijn
 • Betere verdeling van verantwoordelijkheden
 • Transparantere communicatie
 • Succesfactoren en valkuilen van het team in kaart brengen
 • Gezamenlijke verwachtingen en doelen scherp krijgen
 • Groei van het team naar synergetisch team
 • Inzicht in hoe jij persoonlijk effectiever kunt werken binnen het team.

‘‘Het was inderdaad spannend. En confronterend. Maar een deur gaat alleen open als je de klink pakt.’’

Marianne HofstadShell Nederland

Direct aan de slag en meer informatie?

Heb je vragen over onze programma’s of ben je benieuwd wat wij voor jouw team kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Bureau voor Spannende Zaken werkte eerder voor o.a.