Spannende zaken voor je organisatie

Als organisatie wil je vooruit, groeien en continu verbeteren. Om dat te bereiken wil je dat de professionals in je organisatie excelleren. Dat vraagt van het management dat het belemmeringen voor groei weet te herkennen en te adresseren. Hoe kun je je als management blijven ontwikkelen in de kunst van leiderschap?

Voor wie?

Bestuur, directie, management, leidinggevenden en ondernemers die vooruit willen samen met de organisatie.

Daarom kiezen mensen voor Bureau voor Spannende Zaken

  • Effectieve ontwikkelprogramma’s, gericht op duurzame groei
  • Leiderschapsontwikkelprogramma’s op maat
  • Praktische en hands-on aanpak: direct aan de slag
  • Ervaren coaches met diverse specialismen
  • Aandacht voor identiteit en zingeving

Werken aan organisatieontwikkeling met Bureau voor Spannende Zaken

Hoe blijven we ons als leiderschapsteam ontwikkelen? Hoe implementeren we de nieuwe strategie met voldoende draagvlak, zodat het tot een langetermijneffect leidt? Wat is de oorzaak voor de mogelijke weerstand in de organisatie om te innoveren? Hoe ontwikkelen we ons als organisatie en hoe geven we als management daarin het goede voorbeeld?

Wij zijn ervaren coaches en specialisten in verandering. Wij coachen professionals, leidinggevenden en teams, adviseren organisaties en begeleiden verandertrajecten. In korte trainingstrajecten, op interim basis of in persoonlijk leiderschapstrainingen, afhankelijk van wat bij jouw organisatie het beste past. Als wat je nu doet niet meer voor je werkt, is er iets anders nodig. Iets nieuws. Iets spannends. Wij werken met die spannende zaken. Omdat we zien dat jij, je team en je organisatie daar mooier van worden.

Hoe werkt het?

Je kunt bij Bureau voor Spannende Zaken terecht voor een ontwikkeltraject op maat. Waar wil je met jouw organisatie mee aan de slag? Bij aanvang van alle trajecten stellen we de organisatiedoelen vast en brengen we samen in kaart hoe we die kunnen behalen. Omdat we met jullie aan de beste resultaten willen werken en aan duurzame groei.

‘‘Het was inderdaad spannend. En confronterend. Maar een deur gaat alleen open als je de klink pakt.’’

Marianne HofstadShell Nederland

Bureau voor Spannende Zaken werkte eerder voor o.a.

Direct aan de slag en meer informatie?

Heb je vragen over onze programma’s of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.